Kopen = bouwen in De Lindse Acht Leende

Aan de Irislaan in Leende verrijzen acht riante vrijstaande woningen in De Lindse Acht. De verkoop van het plan is in volle gang, en goed nieuws: de start van de bouw is gepland! In maart 2023 start Reuvers Ontwikkeling & Bouw met de realisatie van de woningen. Hierbij geldt: kopen = bouwen. Ontdek dus snel de woningen in dit bijzondere nieuwbouwplan!

De vrijstaande woningen in De Lindse Acht zijn allemaal ruim van opzet en compleet qua afwerking. Zo worden de woningen geleverd inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Van de acht vrijstaande woningen zijn er vier in de basis uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma. Wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen komen hier samen op de begane grond. Super praktisch! Optioneel kunt u bij de andere vier woningen ook kiezen voor een levensloopbestendige indeling. Maar er zijn nog veel meer opties. De grote percelen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een aanbouw aan de achterzijde. Kies voor een aanbouw van 1.20 meter of maar liefst 2.40 meter! Of ga voor een erker of schuifpui, of creëer extra licht en ruimte met een dakraam op de zolderverdieping.

Download de verkooptekeningen en woonwensenlijst op www.delindseacht.nl en laat u inspireren.

Neem gerust contact op met de makelaars en kom aan tafel. We bespreken graag uw wensen om samen het huis van uw dromen te realiseren in De Lindse Acht.

Van Veldhuizen Makelaardij
Dorpstraat 21 | 5595 CC Leende
040 226 11 74 | www.vanveldhuizenmakelaardij.nl

Met Ons Makelaars
Luikerweg 23 | 5554 NA Valkenswaard
040 204 39 10 | www.metonsmakelaars.nl